• Galleri Stokland
  Galleri Stokland
 • "Gammelt kai"
  Galleri Stokland
 • "Historie"
  Galleri Stokland

Galleri Stokland

I et sjarmerende gammelt trehus i hjertet av Sjøgato i Mosjøen finner du Galleri Stokland. Her møter du fargeglad energi og kreativitet i alt fra billedkunst, strikk, sølvsmykker, glassblåsing og keramikk. Galleriet har er rikt utvalg av lokalt håndverk til store og små anledninger.

Farger og struktur er viktige elementer i Kirsti Stokland sine bilder i fotografikk/mixed media. Spreke, vakre eller rolige, - de fargerike motivene tilbys som innrammede bilder og trykk, eller i materialer som lerret, pleksiglass, aluminium og glass. Du finner også et stort utvalg av kunstkort.

Vefsn kommunes byvåpen, den flotte hanen, får du kjøpt på luer, panneband og sokker fra Strikkedesign. Populært er også strikkede nordlandsbunader til barn. Ellers finner du egendesignede kjoler, jakker, pulsvarmere og sjal i mange varianter.

Innen tekstil er det Sy Spesialisten, Tody og KariSøm, som har et flott utvalg av duker, tekstilbilder, strikke- og toalettvesker, punger og poser, ulike vesker fra artige selskapsvesker til røff dongeri. Jerseyluer i et utall mønstre og farger, inkludert trykk med tekst. Skinnfell med trykk – og mye mer!

Mosjøgutten Julian Finne arbeider som glassblåser på Blåst i Tromsø og har fast utstilling i galleriet bl.a. med sine vakre glassvaser.

Wenches keramikk tilbyr artige krus, engler, hjerter, velkommenskilt og pyntegjenstander.

Velkommen skal du være, galleriet gleder seg til å vise deg rundt!

Sjøgata 25
8656 Mosjøen

Telefon: 97 11 55 88
E-post: kirstok@online.no
Nettside: http://www.kirstistokland.no/ FB og instagram: galleriStokland

  !
  9
  N
  1
  2