• Yttervik camping
  Yttervik camping

Yttervik camping

En perle ved Ranfjorden hvor en kan slappe av i idylliske omgivelser. Her kan du bade, leie båt, fiske i fjorden eller bare nyte den vakre utsikten.

Yttervik Camping ligger 16 km sør for Mo i Rana, med avkjørsel rett fra E6. I nærområdet vil du finne fine turstier og mange severdigheter. Med nærhet til Svartisen – Norges nest største isbre, kort vei til Polarsirkelen, samt flere interessante grotter rundt om i distriktet. Vi er del av et stykke Helgelandskyst som kan by på mange fine oppleveleser både til lands og til vanns. Du kan nyte dagene med å se på fuglelivet, vitne nordlyset eller fiske i den svært berikede fjorden, rett fra campingens egen kai. Campingen har også egen gjestebrygge.
Hyttene og leilighetene er mangfoldige, både med og uten dusj/wc samt nydelig fjordutsikt fra egen balkong. Campingplassen tilbyr 20+ oppstillingsplasser for bobil, campingvogn og/eller telt, samt mulighet for strømuttak. De tilbyr et svært moderne og velstelt sanitæranlegg med toalett, dusj, kjøkken, babyrom, vaskerom med tørketrommel og vaskemaskin. Yttervik camping har også gratis tilgang til trådløst internett på hele plassen. Campingen har plass til både store og små og tilbyr derfor en mengde aktiviteter. De har en lekeplass hvor en kan velge mellom å spille minigolf, biljard, bordtennis, spille volleyball eller hoppe på trampoline og fiske fra både fra land eller fra båt.

Sørlandsveien 874
8617 Dalsgrenda

Telefon: 75 16 45 65
E-post: ranjas@online.no
Nettside: http://www.yttervikcamping.no

   !
   9
   N
   1
   2