• Vennesund Camping
  Vennesund Camping
 • Vennesund Camping
  Vennesund Camping
 • Vennesund Camping
  Vennesund Camping
 • Vennesund Camping
  Vennesund Camping
 • Vennesund Camping
  Vennesund Camping

Vennesund Camping

Vennesund Camping ligger 45 minutter sør for Brønnøysund by, på Vennesund ferjekai. Her kan du leie hytter og rorbuer i forskjellig størrelse og standard. For de som liker å fiske er det 14 båter til leie, og havområdene rundt har gode forutsetninger for fiskelykken. Det er en artig lekeplass til unger med trampoliner og lekeutstyr, og en flott resepsjon med en koselig restaurant, hvor du kan få god mat. Det er også en liten butikk i resepsjonen der du kan få handlet fiskeutstyr, godteri og ting du trenger for Campinglivet.

Vennesund camping kan by på et rikt fiske der du kan få torsk, sei, makrell, steinbit - og kveite. Våre 14 båter til leie er i størrelse 16-19 fot med utenbordsmotorer 25-60 hk. Vi har 6 store båter med ekkolodd og kartplotter dersom det skulle trengs, og turen ut til de mest yrende fiskeplassene er bare en 15-30 minutter unna. Drivstoffpumpe og et godt utstyrt sløyehus finner du ved marinaen. Vennesund Camping tilbyr overnatting i rorbuer, hytter eller rom. Hyttene er av ulik størrelse: De enkleste hyttene (hytte nr. 1-6) har ett rom med 2 sengeplasser, et enkelt kjøkken, og innlagt vann - inkludert WC og TV. De største hyttene (hytte nr. 7-9,15) har dusj/wc, ett til tre soverom og 4-7 sengeplasser. Rorbuene er av høy standard, beliggende ved sjøkanten, og med 2 soverom/5 sengeplasser hver.

Ting å gjøre i nærområdet
Sør-Kvaløy har eget kunstgalleri og en kystkvinnepark for hedring av kystkvinnens liv og virke. Årlig går det en turmarsj, Kvaløymarsjen, som går rundt Kvaløya i et vakkert kystmiljø. Kvaløya er landfast med bru inn til Vennesund, og stedet er også godt kjent lokalt for den idylliske sandstranden som ligger ytterst på Sør - Kvaløya.
Er man glad i å gå på fjell og høyder, ligger 310 meter høye Ingebrigtvarden like ved campingen og stranda. På toppen får du god utsikt mot havet mot Holm, Bindalen og mot Leka. Ønsker man å ta seg en spenstig liten gåtur fra Campingen, anbefales det å ta turen mot Olavkilden ca. 800m unna ferjeleiet. Ifølge sagnet skal Olav Haraldsson ha seilt forbi Vennesund, bedt til Gud etter vann, og vannet skal ha sprutet opp fra berget. Det sies at vannet skal være helbredende, og det finnes flere historier om syke som skal ha blitt frelst av vannets krefter.

Vennesund
8920 Sømna

Vennesund camping er det første man kommer til, med det samme man har tatt fergen fra Holm til Vennesund på kystriksveien.

Telefon: 75 02 73 75
E-post: info@vennesund.no
Nettside: http://www.vennesund.no

   !
   9
   N
   1
   2