• Knut Tverå
 • Knut Tverå
 • Knut Tverå

Trollvar naturpark

Trollvar naturpark ligger flott til mellom 3 elver, ca 7 km fra Mosjøen sentrum. På eiendommen ligger Trollsætet hvor Grauttrollet satt i over hundre år i håp om å få rømmegraut, men forgjeves.

I parken er det også jettegryter, insektsdammer og trolltjern. Det er muligheter for kanopadling i stille elv og elverafting i rolige stryk.  I tillegg kan du prøve deg i rodeooksen, paintball, bueskyting, stolpeklatring, øksekasting, tur til Rævskøro, grotten med skjelett, trågokartbane med pit stop og mye mye mer.

Vinteropplevelser

Prøv kulebakken, bakke med spretthopp, "bobbane" og en bratt bakke for bl. annet aking mm. Her kan dere også prøve dere på snørafting i rafteflåte eller kano og det ventes mye skrik og latter.

Utleie

Hyttene Kveldssol og Karandakøto er på samme område og passer utmerket til sammenkomster, blåturer mm. Grillhytten, badestampen og badstuen ligger idyllisk til ved Kvanndalselvens utløp i Tveråga. Også lavvo til utleie.

Viktig informasjon

Besøk i Trollvar naturpark skal ALLTID avtales på forhånd uansett hva du ønsker å være med på. Du ringer til Knut Tverå på telefon 900 11 404 eller sender en epost til post@trollvar.no

Se også trollvars webside, trollvar.no. 

Hvordan finne fram?

Trollvar naturpark ligger ca 7 km fra Mosjøen sentrum, i Tverådalen. Kjør over brua og mot flyplassen. Ta av til høyre ved nes, skiltet Naturpark. Kjør veien innover dalen, du kommer først til painballbanen. Kjør videre ca 700 meter og du finner parken på høyre side av veien.

Trollvar ber om at alle viser naturvett og folkeskikk i parken. 

                 
  !
  9
  N
  1
  2