• Galleria Kunstfestival 2018
 • Galleria Kunstfestival 2018

Galleria Kunstfestival 2018

Velkommen til Norges lengste galleri! Galleria Kunstfestival holder til ved foten av Øyfjellet i fantastiske Sjøgata, den gamle delen av Mosjøen ved bredden av elva Vefsna som besøkes av tusenvis av turister hver sommer.

Festivalen er en blanding av kunstmesse og utstillinger med inviterte kunstnere og kuraterte utstillinger. Utstillingslokalene varierer fra gamle rustikke vegger i naust og brygger til galleristandard og her kan du gå og nyte kunst langs hele Sjøgata. Vebjørn Sand, Aune Sand og Marianne Aulie er for øvrig noen av kunstnerne som har kommet til byen. Det samme har Johnny Andvik, som har gått i lære hos Odd Nerdrum. 

Galleria Kunstfestival er «kunst med filter» og «kunst uten filter». Det er ønskelig at unge kunstnere og amatører skal få stille ut og selge på samme arena som anerkjente utøvende kunstnere og gallerier. Dette skaper en unik stemning og atmosfære.

Velkommen til ei "kunstnerisk uke" med tettpakket program for enhver smak. Du kan være med på morgenyoga, sjøgatavandring, barnas galleria, intimkonsert i Øyfjellgrotta, foredrag, visesang, jazzkonsert, kajakk på Vefsna, via ferrata, zipline og mye mer. Lørdag blir det kunstauksjon og festivalen avsluttes lørdags kveld med Operapub. 

 Sjekk program og info på facebook https://www.facebook.com/galleriakunstfestival/ eller på www.galleria.no

 Det er i Mosjøen det skjer!

   !
   9
   N
   1
   2