Clarion Collection Hotel Helma

Clarion Collection Hotel Helma ligger i hjertet av Mo i Rana. Her bor du i hjemmekoselige omgivelser og med både teater, kino og kjøpesenter rundt hjørnet. Frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal er alltid inkludert i prisen når du bor her.

Måltider inkludert
På Hotel Helma serveres det ikke bare en god frokost hver morgen, men også Afternoon Sweets på ettermiddagen. På kvelden settes detogså frem Evening Meal med både kald og varm mat - alt inkludert i romprisen.Konferanse- og møteromI konferanseavdelingen finnes møterom for opp til 100 personer. Dette rommet kan benyttes som det er, eller det kan deles i to, hvor den ene delen rommer 60 personer og den andre delen rommer 40 personer. Her finnes oppkobling til projektor.

I sentrum av Mo i Rana
Hotellet ligger i sentrum av Mo i Rana, med gåavstand til både shopping og byens kulturtilbud som teater og kino. Området rundt er preget av fantastisk natur, med gode muligheter for både spaserturer og joggeturer. Om du kommer med bil, når du fjellet og havet på en 30 minutters kjøretur.

Handikaptilpassede rom
Hotel Helma er tilpasset for rullestolsbrukere og de tilbyr 11 handikaptilpassede rom.

Thomas Westens gate 2
8624 Mo i Rana

Telefon: 78101180
E-post: cc.helma@choice.no
Nettside: https://www.nordicchoicehotels.com/hotels/norway/mo-i-rana/clarion-collection-hotel-helma/?utm_medium=Business_Advantage&utm_source=Tripadvisor&utm_campaign=Business_Advantage&utm_content=clarion_collection_hotel_helma

   !
   9
   N
   1
   2