• Torshavn
 • Røssøygården

Torshavn i Lurøy

Torshavn er en flott restaurant. I juli og august er det kafé og spisested på Torshavn. Her serveres det alt fra smørbrød, kaffe, vafler, is og kaker – gjerne med en lokal tvist, til herlige retter basert på lokale råvarer og kortreist mat. Bestill mat og ta med på turen til hytta eller med Loke og Tors Hammer. Torshavn har lokaler og egne rom for lukkede selskaper eller arrangement. Her kan de tilby en komplett pakke med mat, transport, opplevelse og overnatting. Alle rettigheter. – med ferske lokale råvarer, kortreist mat og gode smaker. Velkommen til Torshavn - kafé og spisested!

Kombiner besøket på Torshavn med overnatting på Røssøygården. Røssøygården er et perfekt utgangspunkt for å fantastiske opplevelser på Helgelandskysten. Med fjell, hav og natur i umiddelbar nærhet, og med alle øyene og områdene rundt så har man uendelige muligheter. Og opplevelsestilbud som båtturer, fisketurer, kajakkturer, fjellturer, dykking, lokale matopplevelser mv. er bare noe av det man kan se frem til ved et opphold på Røssøygården.

Røssøygården er åpent hele året til både turister og bedrifter i inn og utland som overnattingssted, basecamp for opplevelser på Helgelandskysten, samt for kurs og konferanse.

Røssøygården har 9 soverom med overnattingsmuligheter for opp til 20 personer, konferansefasiliteter til 20-22 personer, felles stue, spisestue og kjøkken.

Transport
Det er også mulighet for å booke seg turer med båter; ribben “Tors Hammer” og en Targa 32 “Loke” som brukes til opplevelsesturer og transport for besøkende. De henter og bringer langs hele Helgelandskysten, både lange og korte distanser.


8766 Lurøy

Torshavn ligger på Lurøya ved gamle rådhuset (nå Rådhusplassen) og butikken på Helgeland i Nordland fylke. Lurøya er tilknyttet fastlandet med ferge (Onøy – Stokkvågen).

Telefon: 41235282
E-post: svein.bekke@gmail.com
Nettside: www.luroe.no

   !
   9
   N
   1
   2