• Hundesledetur
  Aaslid Polar
 • Hundesledetur
  Aaslid Polar
 • Alaska Huskyer
  Aaslid Polar

Med hundeslede i magisk vinterlandskap

Bli med på en uforglemmelig opplevelse i Helgelands magiske vinterlandskap sammen med firbeinte venner.
Glade trekkhunder

Aaslid Polar holder til i Susendalen i Hattfjelldal og tilbyr hundesledeturer med Alaska Huskyer, en sterk, ivrig og glad hund som trives som trekkhund. Hundene er alltid glade for å dra på tur og kan ikke komme seg fort nok av sted. Du kan glede deg til en ekte villmarksopplevelse langt fra byens mas og jag. På sleden bak hundespannet føler du deg i ett med naturelementene. Du hører snøen knirke, du føler vinden i ansiktet, du trekker inn herlig fjelluft og opplever naturen i samspill med dine firbeinte venner.

 Nordlystur

Kveldskjøring med hodelykt er en eksotisk opplevelse, spesielt om du skulle være så heldig å få se nordlyset danse over himmelen. Susendalen ligger i et naturområde der kunstig lys ikke forstyrrer og det er derfor stor sjanse for å få se nordlyset.

 Opplæring

Før turen starter får du opplæring i hvordan du skal håndtere hundene og sleden. Her hjelper alle til med å sele på hundene og sette de i spannet. På selve turen bytter man på å kjøre sitt eget spann og å være passasjer.

Lokalmat og bålkaffe

 Aaslid Polar tilbyr også måltidsopplevelser på turene. Aller helst serveres det Fjellfolkets mat som er lokale råvarer produsert i rein natur. Bålkaffe hører alltid med. Mat og kaffe må bestilles. Pris etter avtale. 

 Priser og bestilling

Halvdagstur (3 timer): Voksne kr 950,-, barn kr 500,-.

Heldagstur (5 timer): Voksne kr 1.500,-, barn kr 1.000,-.

Alle turer er inkludert guide og hundespann. Evnt transport samt mat på turen kommer i tillegg. Oppmøtested avtales.

NB! Det er også muligheter for hundesledekjøring i Mosjøen etter avtale.

 

Aaslid Polar, Susendalsveien 3216, 8690 Hattfjelldal

Telefon +47 950 71 162

Epost: linda.mari@aaslid.no

 

  !
  9
  N
  1
  2