• Akselstua
  Akselstua
 • Akselstua
  Akselstua
 • Akselstua
  Akselstua
 • Akselstua
  Akselstua
 • Akselstua
  Akselstua
 • Akselstua
  Akselstua
 • Akselstua
  Akselstua

Akselstua

Akselstua er et eldre, restaurert hus beliggende på Trælnes, ca 30 min fra Brønnøysund flyplass og 25 min fra Vennesund ferjekai.

Overnatting

Huset er toetasjes med stue, bad og kjøkken som er fullt utstyrt til 10 personer. Akselstua har 3 soverom med 6 faste sengeplasser inkl. sengeklær. Lintøy må medbringes, eller kan leies. Uteplassen har både plen og veranda, og Akselstua ligger i gangavstand til Straumen, hvor det er fine fiskemuligheter. Ved leie av huset følger det med båt som ligger i marinaen, ca 1,5 km unna.

Ting å gjøre i nærområdet
For deg som er glad i å gå på tur, ligger Trælneshatten nært, med sine 567 høydemeter. Det er en god sti med jevn stigning, og passer til deg som vil ha en ordentlig fjelltur, eller for den som ønsker å ta med seg hele familien opp. http://www.turkarthelgeland.no/traelneshatten.5524508-274352.html

Like før du kommer til Trælnes finner du Rodal stranden som er en fin og lang strand med mye fjære. Der kan du både bade og utforske fjæren etter skatter.

På Sømna -13 min med bil fra Trælnes - finner du Sømna Kro og Gjestegård med god mat og drikke. På Vik ligger den kvitthvite badestranda "Mardalsstranda", som er en fin badeplass for småbarnsfamilier. Det er også et fint turområde rundt stranden. Du kan også besøke Sømna kirke 16 min med bil fra Trælnes, i sentrum av Vik. Den er åpen på søndager, 26. Mai, 9. Juni, 16.Juni og 23. Juni. Dette er en langkirke fra 1876, med byggverk av tre og plass til 600 personer.

Trælnes
8920 Sømna

Eldre, restaurert hus beliggende på Trælnes, ca 30 km fra Brønnøysund og ca 1 km fra Berg i Sømna.

Telefon: 97 12 38 31
E-post: jac_lo@hotmail.com, maritjohnsen@hotmail.com

   !
   9
   N
   1
   2