• Aaslid Polar
  Aaslid Polar
 • Aaslid Polar
  Aaslid Polar

Aaslid Polar

Aaslid Polar tilbyr hundesledeturer med Alaska Huskyer i flott fjellterreng i vakre Susendalen i Hattfjelldal, like ved Børgefjell nasjonalpark.

Aaslid Polar tar deg med på en fantastisk opplevelse med glade hunder som gleder seg til å være med på tur. Du får ditt eget hundespann med Alaska Huskyer, ivrige og entusiastiske hunder som elsker å trekke. Du er med og seler på hundene og blir kjent med dem før dere legger ut på turen.

Hundekjøring er en ekte villmarksopplevelse langt fra storbyens mas og jag. På sleden bak hundespannet er det kun deg, dine nye firbeinte venner og fjellets stillhet.

Kveldstur med hodelykt er en helt spesiell opplevelse, spesielt dersom nordlyset danser over himmelen. Susendalen ligger i et naturområde der kunstig lys ikke forstyrrer og sannsynligheten for å se nordlyset er derfor stor.

Det er mulig å bestille en måltidsopplevelse på turen. Da serveres Fjellfolkets mat som er laget av lokale råvarer produsert i rein natur og med et utvalg som varierer etter sesong. Bålkaffe hører også med til måltidet.

Susendalsveien 3216
8690 Hattfjelldal

Telefon: 950 71 162
E-post: linda.mari@aaslid.no
Nettside: Facebook: Aaslid Polar

  !
  9
  N
  1
  2