• Varntresk Utleie og Turisme
  Helgeland Reiseliv as
 • Varntresk Utleie og Turisme
  Helgeland Reiseliv as
 • Varntresk Utleie og Turisme
  Helgeland Reiseliv as
 • Varntresk Utleie og Turisme
  Helgeland Reiseliv as

Varntresk Utleie og Turisme

Varntresk ligger ved Norges nest største innsjø, Røssvatn i Hattfjelldal kommune. Den lille koselige bygda er stedet for deg som liker å slappe av i harmoni med naturen.

I Varntreskområdet kan du gå fine turer til fots, på ski eller benytte deg av skuterløypene som går rett utenfor stuedøra. Og uansett hvor du ferdes kan du nyte utsikten til Nord-Norges høyeste fjell, Oksskolten (1916 moh) eller majestetiske Hjartfjellet (1458 moh).

Varntresk Utleie og turisme tilbyr to fine leiligheter, båter og kajakker for utleie. Hovedleiligheten er 105 m2 og har tre soverom med 8 sengeplasser, flott bad med dusjkabinett, stor stue og kjøkken med alt av utstyr. Leiligheten har også bredbånd og parabol.

Sokkelleiligheten er 90 m2 og har to soverom og 5 sengeplasser, et flott bad, kjøkken med alt av utstyr og en koselig stue. Også denne leiligheten har bredbånd og parabol. Begge leilighetene er nyoppusset og ligger vakkert til i terrenget.

Det er fine forhold for fiske (stang, dorging og isfiske) i flere vatn i nærheten og du kan leie både båt og isfiskeutstyr. Om vinteren kjøres det opp skiløyper langt til fjells og det er flotte områder for skuterkjøring med et stort løypenett. I tillegg er området et eldorado for småviltjakt.

Varntresk Ytre 13
8690 Hattfjelldal

Ca 40 km fra Hattfjelldal sentrum mot Tärnaby. Ta av ved skilt merket Varntresk.

Telefon: 468 79 002
E-post: edvarei@online.no
Nettside: http://www.varntresk.com/

  !
  9
  N
  1
  2