• Bypadling Mo i Rana
  Rana Spesialsport
 • Bypadling Mo i Rana
  Rana Spesialsport
 • Bypadling Mo i Rana
  Rana Spesialsport
 • Bypadling Mo i Rana
  Rana Spesialsport

Idyllisk bypadling utenfor Mo i Rana med Rana Spesialsport

Rana Spesialsport tar deg med fra Moholmen marina med utsikt mot Hemnesberget og den langstrakte Ranfjordens vei mot storhavet.

Turen går nordover og kombinerer gammel og ny industrihistorie idet vi passerer den nedlagte industrigiganten koksverket, Toraneskaia og den moderne Mo i Rana Havn. Vi gjør strandhugg på den vakre bystranda Mjølanstranda der vi tenner et lite bål, drikker en kopp bålkaffe og spiser eventuell nistemat. De som ønsker det, kler av seg padleklærne og tester badetemperaturen.

På tilbaketuren passerer vi marinaen og fortsetter forbi Mo i Ranas godt bevarte gamleby på Moholmen. Med blikket festet på hoppbakken i Fageråsen padler vi helt inntil steinskulpturen Havmannen og tar denne i nærmere øyesyn før vi igjen vender nesen hjemover. En fredelig naturopplevelse med historisk påfyll bare noen få meter fra bykjernen!


Oppmøtested: Moholmen Marina, Mo i Rana.
Varighet: Ca. 2,5 timer inkludert strandhugg.
Tidspunkt: Tirsdager kl. 18.00 i tidsrommet 12/6 – 21/8 2018. Gruppeturer for minimum 4 deltagere kan bookes utenfor oppsatte tidspunkter.
Påmeldingsfrist: kl. 20 to dager før arrangementet.
Turen gjennomføres med forutsetning om minimum to deltagere. Påmeldte kontaktes mandag to dager før arrangementet ved avlysning og påmeldingsavgift refunderes.
Bindende påmelding. Husk å sjekke at din reiseforsikring også inkluderer avbestillingsforsikring.

Nivå: Lett. 7 km padling i stødige enkel- eller dobbelkajakker.

Utstyr: Vanlige turklær og drikke. Ta med håndkle og badetøy dersom du ønsker å bade på Mjølanstranda. Vi besørger alt nødvendig padleutstyr

Priser 2018: Voksne kr. 1100/barn kr. 900

  !
  9
  N
  1
  2